Menu
download

Кандидатът на Обединени Зелени Арх. Петя Владимирова на дебат по БНТ Пловдив

Арх. Петя ВладимироваУтре 29.09.2015 по БНТ Пловдив ще се проведе телевизионен дебат на тема „Пловдив – Европейска столица на културата 2019 – възможности за извличане на икономически дивиденти, популяризиране на Пловдив като атрактивна туристическа дестинация и развитие на културната среда. Управление насочено към икономически подем, чрез използване на културно-историческите и географски дадености. “ Водещ ще бъде Камен Коларов.

Нашият кандидат за кмет и водач на листата за общински съветници арх. Петя Владимирова ще се включи в интересната дискусия. Пожелаваме и успех!

Начало 17.00 часа!

 

Петранка (Петя) Енчева Владимирова е архитект по образование и природозащитник по призвание.

Родена е в Димитровград, завършва реномираната английска езикова гимназия в Пловдив, след което продължава висшето си образование в УАСГ София. Архитектурата я привлича като възможност да изяви своята креативност и през последните 20 години е всеотдайно отдадена на професията си.
„За мен устойчивото развитие е не само в опазването на околната среда, но и в съхраняване на културната ни идентичност и традиции, конструктивното общуване между хората, създаването на благоприятна среда и установяване на здравословен начин на живот, както и разумното развитие на индустриите.”
Социално ангажирана от години, тя е участвала в няколко екологични събития в страната, а в последните 10 години инициира и се включва в акции за опазване и развитие на благоприятна градска среда. Един от активистите на Пловдив в борбата срещу добива на неконвенционални горива, като шистовия газ.
Убедено безпартийна, тя припознава идеите си в идеите на Зелените и се включи в редиците им за местните избори с водещата идея за смяна на модела в посока прозрачност – информираност – социални ползи - проспериращ Пловдив
Share this Post!


Related post

  TOP