Menu
Изкуствената визия за канала

Промяна на общ устройствен план, Втори гребен канал Пловдив

На 12.12.13 ние от МО Зелените бяхме на първото обществено обсъждане за т.нар. „Втори гребен канал“. По долу четете нашето изложение за събитието:

Обсъждане промяната на Общ устройствен план (ОУП) на територията на парк Отдих и култура (от Гребният канал до Братската могила), гр. Пловдив

На 12.12.2013 г. се проведе първото по ред обществено обсъждане за промяна на Общ устройствен план (ОУП) на територията парк „Отдих и култура” (от Гребният канал до Братската могила), кабинета на гл. архитект на район Централен, Пловдив.

За пореден път Община Пловдив направи опит да направи тези обсъждания проформа – през работно време и с „листче” на таблото на кметствата на град Пловдив, при положение, че това е въпрос, засягащ всички пловдивчани. Въпрос, засягащ най-голямата зелена площ в Пловдив.

В 09:00 часа, въпреки всичко, в кабинета на гл. архитект се събраха 10-тина човека – граждани, архитекти, ландшафтни архитекти, представители на неправителствени организации (включително Зелени Балкани), браншови организации (СЛА, КАБ и др.) и ПП „Зелените”.

Share this Post!


Related post

  TOP